Teamworx, de leukste outdoor sportclub van Zeist – MYLOT

Lotte Tuesday August 25th, 2015
joost2

Trainen op je eigen niveau, voor een nog beter resultaat en een lagere drempel

Wil jij je zomerkilo´s eraf trainen, heel snel fit worden of spiermassa opbouwen? Wat is dan lekkerder om dat in de buitenlucht te doen op je eigen niveau, op je eigen gemakje, met goede en gespecialiseerde trainers in een super leuke sfeer? In de buitenlucht trainen, weer of geen weer het is absoluut een trend van de afgelopen tijd! En in Zeist heb je een van de leukste outdoor sportclubs van Nederland, namelijk myLOT favoriet; Teamworx. Deze outdoor club begon ooit als een bootcamp club, maar heeft sinds kort het helemaal in een nieuw jasje gestoken. Wij spraken daarom met Joost en hij verteld over de vernieuwing van bootcamp naar allround outdoorclub.

We hebben de HIIT & Run, City-bootcamp, Mud Master trainings pakketten en Got 2 Be Ready toegevoegd en werden daarmee de eerste allround outdoor sportclub van Zeist – Joost

Joost vertelt dat Teamworx toe was aan vernieuwing en meer kon aanbieden dan alleen bootcamp. Iedereen moet juist uitgedaagd kunnen worden en juist voor de beginnende sporters willen ze de drempel laag houden. Laten we eerlijk wezen, als ik bij een ballet klasje sta(dat is echt een lachertje) word ik ook erg ongemakkelijk als er alleen maar mensen hun benen in de lucht gooien en ik zelf nog geen 3cm van de lucht kom. Anderzijds is het ook zo, dat wanneer ik een bootcamp les neem en mijn niveau een stuk hoger ligt, ik een stuk sneller of meer kan hebben dan sommige andere (dit kan tot frustratie leiden) en hierdoor kan ik mijn motivatie verliezen. Hoe lekker is het als je allemaal op je eigen niveau kan trainen en hierdoor je ook 100% je op je gemak voelt?

Bootcamp voor ieder niveau een speciaal pakket!

Bootcamp voor ieder niveau een speciaal pakket!

Dat dachten zij dus ook, en daarom heeft Teamworx een passend programma gemaakt voor zowel de beginner als de gevorderde. Zo wordt elk niveau uitgedaagd en behouden ze nog steeds de belangrijkste punten; fitheid, teamwork, persoonlijke begeleiding en gezelligheid. Joost vertelt dat bijna elke trainer afkomstig is van de Landmacht en hierdoor zijn de Bootcamp trainingen de originele bootcamp trainingen zoals bedoeld, maar dat er nog veel meer specialisaties zijn dan tot nu toe waren gebruikt. Hierdoor spelen ze nu wel in op de uitdagende en nieuwe trainingen zoals de HIIT & Run, City workouts, Mud Masters speciale trainingen maar ook een start pakket aanbieden voor mensen zonder enige ervaring.

Goed ingespeeld op de laatste trends, hele leuke sfeer en goede trainers, als ik in Zeist zal wonen was ik er sowieso gaan sporten – Lotte, Onland , MYLOT founder

Maar wat zijn deze nieuwe trainingen dan? En wat heb jij gedaan en waarom vind je dit zo leuk lot?  Na ik heb de training mogen meemaken van de HIIT en Run. Lieve Joost, was niet meer zo lief als in het begin, want hij had mij helemaal afgemat. Midden in het centrum van Zeist heb ik wel 3000 sprintjes gedaan in combinatie met 2000 korte oefeningen allemaal met 20 seconden knallen en 10 seconden rust( overdrijven is natuurlijk helemaal mijn ding, maar die 20 seconden en 10 seconden rust zijn zeker wel waar). Ik was kapot, maar vond het zo leuk! De verschillende locaties in Zeist maakte de training heel divers en ik voelde me zo voldaan na deze training! Ik had een flinke spierpijn, vooral van het sprinten maar het werkte zo motiverend. Ik kan me helemaal voorstellen dat dit voor veel hardlopers en sporters ook een top training is om de snelheid te verhogen, maar ook om weer wat meer fun en plezier te krijgen.

Vanaf September beginnen alle nieuwe toffe lessen!

Vanaf September beginnen alle nieuwe toffe lessen!

Ik kon helaas niet alle trainingen doen, want zo hebben ze ook de city gym waarin je juist gebruik maakt van alle toestellen dit het dorp heeft. Denk aan gebruik maken van de bankjes bij de bibliotheek en opdrukken bij de trappen in het dorp! Ideaal voor je opbouw van spiermassa en zeker 1tje waar je ik binnenkort voor terugkom! Als alle trainingen zijn gelanceerd kom ik sowieso over paar weken weer terug, als ik Joost weer wat liever vindt!

Voor alle mudmaster liefhebbers, meld je nu nog aan!

Voor alle mudmaster liefhebbers, meld je nu nog aan!

Ben je trouwens gek op de Mud Masters? En wil je nu een keer een top tijd neerzetten of jouw pr? Vanaf 30 augustus begint dus al het speciale mud masters pakket, hoe cool om dat samen met je vrienden te doen?